11月12日(金)新しい設備ができました

学校に新しい設備が2つできました。
一つは、校内自主放送システムです。体育館で行われる行事の様子をライブで教室や職員室等で見ることができるようになりました。
もう一つは防犯カメラです。防犯協会が中心となり、設置されました。通学路の安全のために設置されたものです。もちろん今後も、自分自身でも安全に気を付けていくことは続けましょう。
We have two new facilities in our school.
One is the school's independent broadcasting system. We can now watch the events held at the gymnasium live in the classrooms and staff rooms.
The other is a security camera. It was set up mainly by the Crime Prevention Association. It was installed for the safety of the school road. Of course, let's continue to be careful about safety by ourselves.

2021/11/12 10:40 | この記事のURLお知らせ