8月29日体育祭第二日

晴天の下、体育祭第二日を無事終了しました。
保護者の皆様のご理解ご協力のおかげで、周辺での混乱もなく落ち着いた中で実施することができましたこと、厚く御礼申し上げます。

感染防止のため、様々なルールが学校に求められ、悔しい思いをした子どもたちも少なからずいる中、彼らの思いも皆が胸に留め、3年生を中心によくがんばりました。

閉会式後の解団式ではお互いの健闘を称える言葉、協力した後輩への感謝や来年への希望が語られ、貴重な学びの時間となりました。
成績は次の通りです。

【成績】
1位 黄軍(各学年3組) 460点
2位 紅軍(各学年1組) 435点
3位 青軍(各学年2組) 415点

最優秀応援合戦賞  青軍
最優秀マスコット賞 青軍

The second day of the athletic festival was successfully completed under fine weather.
We would like to express our sincere gratitude to all the parents for their understanding and cooperation, and for the fact that we were able to carry out the program in a calm manner without any confusion around the school.

Various rules were required of the school to prevent infection, and some children were frustrated, but all of them kept their thoughts in mind and did their best, especially in the third grade.

At the team dissolution ceremony after the closing ceremony, words praising each other's good fights, gratitude to the juniors who cooperated, and hopes for next year were spoken, and it was a valuable learning time.
The results are as follows.

[Results]
1st place Yellow Army (3 groups in each grade) 460 points
2nd place Red Army (1 group for each grade) 435 points
3rd place Blue Army (2 groups in each grade) 415 points