8月28日(土)体育祭第1日

コロナ禍・無観客の体育祭、それでも生徒たちは準備に練習に励んできました。
先生方も体育科を中心に毎日遅くまで安全に実施するための方策を練ってきました。

そして出てきたアイデアが、2日間に分けての実施。
密を避け、短時間でやっていきます。
整列も生徒同士の間隔を規定を上回る2.5メートルずつとっています。

本日は、全学年の徒競走を行いました!

明るい歓声も聞こえています。
保護者の皆様のご協力・ご理解に感謝です。

なお、2日間の様子は撮影し、後日DVDを各ご家庭にお配りします。

A sports festival with no spectators, but the students have been practicing in preparation.
The teachers have also devised measures to safely implement it until late every day, mainly in the physical education department.

The ideas that came out as a result were implemented in two days.
Avoid denseness and do it in a short time.
The alignment is also 2.5 meters, which exceeds the regulation between students.

Today, we held a 100m foot race for all the students!

I can hear bright cheers.
We thank all parents for their cooperation and understanding.

The two days will be filmed and a DVD will be distributed to each household at a later date.

2021/08/28 09:00 | この記事のURL学校行事