2学年校外学習奥入瀬渓流散歩②

お弁当をお願いした業者さんのご厚意で、生徒全員がエアコンのきいた大食堂で食事をとることができました。

本日の十和田湖の最高気温は34℃!
本当にありがたいご配慮でした。

Thanks to the kindness of the vendor who requested the lunch box, all the students were able to eat in the air-conditioned large dining room.

The highest temperature of Lake Towada today is 34 ℃!
Thank you very much for the consideration.

2021/07/19 15:20 | この記事のURL学校行事