7月19日(月)2学年校外学習奥入瀬渓流散歩①

好天の今日、2学年は「奥入瀬渓流散歩」に出かけました。
事前に植生などの下調べをして臨んでおり、現地でも積極的に観察もしていたようです。

連日の30度越えで体調も心配されましたが、
おおむね、皆元気に散策を楽しんだようです。

The weather was fine today, and the second graders went for a walk in the Oirase Gorge.
They conducted a preliminary survey of vegetation around Oirase in advance, and actively observed it in the field.

I was worried about the physical condition of the students because of the heat of over 30 degrees Celsius every day.
Generally, everyone seemed to enjoy the walk energetically.

2021/07/19 15:00 | この記事のURL学校行事